Otizmli Camilla'nın Sosyal Medyayı Seferber Eden Pembe Tişörtü | #FarklıHikayeler

Son güncelleme: 2023-01-20 14:37:56

Otizmli Camilla anaokulundan beri çok sevdiği pembe çiçekli tişörtünden başka bir kıyafet giymek istemiyor. Camilla'nın annesi üretimi durdurulan ve hiçbir yerde bulunamayan tişörtü bulmak umuduyla sosyal medyadan durumu anlatan bir mesaj paylaşıyor ve binlerce insan Camilla için seferber oluyor. Binlerce insanın yardımıyla pembe çiçekli tişörtten tam 78 adet bulunup Camilla'ya gönderiliyor.

Otizmli Camilla anaokulundan beri çok sevdiği ve bağlandığı pembe çiçekli tişörtünden başka bir kıyafet giymek istemiyor ve Camilla'nın ilham veren hikayesi tam da burada başlıyor. 

 

Camilla’nın annesi Deborah Grimshaw Skousan, kızının giymekten vazgeçemediği tişörtünden yıllar içinde 4 tane bulmayı başarsa da Camilla büyüdükçe tişörtleri küçük gelmeye başlıyor ve tişörtün artık üretilmediğini öğreniyor ve pembe çiçekli tişörtü hiç bir yerde bulamıyor.

 

Deborah Grimshaw Skousan, kızı Camilla'nın en sevdiği kıyafetin üretiminin durdurulduğunu öğrenince sosyal medya üzerinden durumu anlatan bir yardım mesajı paylaşıyor ve internet dünyası Camilla için seferber oluyor.

Sosyal medyada binlerce kişiye ulaşan bu mesajla sosyal medya küçük Camilla için seferber oldu ve çok sevdiği pembe çiçekli tişörtünden tam 78 adet bulundu. Camilla vazgeçemediği pembe çiçekli tişörtüne yeniden kavuştu.