Otizmli Genç Girişimci Devin O’Sullivan ile Tanışın!

Son güncelleme: 2023-06-23 12:50:14

Batı Avustralya’nın küçük bir sahil kasabasında yaşayan 23 yaşındaki Devin’in girişiminin adı “Devin's Handy Office Help”. Devin 5 yılı aşkın bir süredir kasaba halkının gününü kolaylaştırmaya çalışıyor ve bunu kesinlikle başarıyor.  Bölge halkına kahve ve yemek dağıtım hizmeti veren Devin aynı zamanda geri dönüşüm ve posta teslimatı da yapıyor.

 

 

Girişiminin başarısı, otizmli ve iletişim cihazı kullanan Devin için büyük bir gurur kaynağıdır. Devin araba kullanmıyor ama destek çalışanlarından oluşan 'ekibinin' yardımıyla haftanın beş günü sabah 8.30'dan 14.00'e kadar mesai yapıyor. Devin için harika olan, onun yaşlarında destek ekibiyle çalışabilmesi ve destek çalışanları onun hayatı üzerinde gerçekten olumlu bir etkiye sahip. Travis onun favori ekip arkadaşı.  Devin’a göre çalışmanın en güzel yanı “Travis'le takılmak, bir sürü insan görmek, bir sürü yeri ziyaret etmek.”

 

Destek ekibi gelen siparişleri Devin’a iletiyor ve aynı zamanda teslimat adresine ulaşımını sağlıyorlar. Devin her geçen gün işini geliştirmeye devam ediyor ve kazandığı parayla girişimine yatırım yapıyor. Çok yakın bir süre önce iş yükünü hafifletmek için ona destek olacak 2 kişiyi istihdam etmeye başladı. Ailesi onun bağımsız bir yaşama geçişini izlemekten oldukça mutlu. Annesi “Devin'in yerel topluluğumuzda çalışıp bağımsızca yaşadığını görmek harika, oğlum da herkes gibi iyi bir hayat yaşayabiliyor.” diyerek mutluluğunu paylaşıyor.