Otizmli Genç Girişimci Kevin Flores ve İlham Veren Girişimi “Kevin the Baker” ile tanışın!

Son güncelleme: 2023-11-03 13:11:03
Otizmli Genç Girişimci  Kevin Flores ve  İlham Veren Girişimi  “Kevin the Baker” ile tanışın!

Kevin Flores 27 yaşında otizmli bir genç. Eğitimini tamamladıktan sonra Kevin da kendi yetenekleri doğrultusunda çalışabileceği bir iş yeri bulmakta oldukça zorlanmış. Kevin’ın yaşadığı San Diego’da nöroçeşitliliğe sahip bireylerin işsizlik oranı %86, normal gelişim gösteren bireylerde ise bu oran tek haneli yüzdelerde. Bu durum Kevin’ın girişimcilik yolculuğuna başlamasına ve kendi işletmesini kurmasına aracı olmuş.

Kevin için yemek yapmak her zaman bir tutkuydu. Okuldan mezun olunca yeteneklerini geliştirmek için evde çok çalışarak unlu mamuller yapmaya başladı. Ailesi ve mentorlarının da desteğiyle kendini fırıncılık konusunda oldukça geliştirdi ve yaptığı lezzetli ürünleri kermeslere bağışladı. Bu kermeslerde Kevin’ın ürünleri oldukça ilgi gördü ve onu cesaretlendirdi. Kevin fırıncılık tutkusu ve mesleki becerilerinin gelişmesiyle kendi işletmesi "Kevin the Baker"ı kurdu.

Kevin hem genç bir girişimci hem de başarılı bir şef olarak kendini sürekli geliştirmeye, yeni beceriler öğrenmeye devam ediyor. Kevin the Baker’ın lezzetli ürünlerine her geçen gün artan talep ise onun en büyük motivasyon kaynağı. Kevin, kariyer yolculuğuyla otizmli bireylere yeteneklerini geliştirmeleri için fırsatlar verildiğinde başarılı olabileceklerinin ve bağımsız bir yaşam sürebileceklerinin ilham verici bir örneği.


Kaynak: https://www.kevinthebaker.com/about-kevin