Otizmli İş İnsanı Adam Bignall’ın İlham Veren Başarı Hikayesi

Son güncelleme: 2024-01-26 14:07:24

29 yaşındaki otizmli genç Adam Bignall, 17 yaşından beri iş hayatında aktif olarak yer almaya çalışıyor. Bugüne dek 10 farklı işte çalışmış ve her defasında ona başkaları tarafından başarılı olamayacağı söylenmiş. Adam, tüm bunlara rağmen kendine olan inancını asla kaybetmeyerek kendisi için en uygun şeyin kendi iş yerini açmak olduğuna karar vermiş ve Nisan 2021’de kendi oto galeri işletmesini açmış.

Adam’ın galeriyi açarken en büyük destekçisi de ailesi olmuş. Adam, oto galerisinin misyonunun ilk kez otomobil sahibi olacak kişilere uygun bir maliyetle istedikleri aracı bulmalarına yardımcı olmak olduğunu söylüyor. Çalışırken en büyük yardımcısı ise çalışma masasının ve galerinin her yerinde bulunan yapışkanlı not kağıtları. Adam bu notlarla yapacağı hiçbir işi unutmuyor ve adım adım bu notlarla işlerini tamamlıyor.

Adam, kendi şirketine sahip olmanın ona her zaman ihtiyaç duyduğu özgüveni ve hayal ettiği çalışma ortamını verdiğini söylüyor ve ekliyor "Büyürken kendimi her şeyde başarısız olarak gördüm çünkü buna inanmaya yönlendirildim. Bana uygun olacak işi aramaktan vazgeçmedim, başaramayacağıma dair söylenenlere inanmadım ve buradayım. Kendinize inanmaktan asla vazgeçmeyin."


Kaynak:https://www.bbc.com/news/uk-england-gloucestershire-61786099