Otizmli Kişisel Antrenör Mark Fleming ve İlham Veren Girişimi “Equally Fit” ile tanışın!

Son güncelleme: 2023-11-17 11:40:43

Mark Fleming, Florida, Tampa'da engelli bireylere hizmet veren Equaly Fit stüdyosunun sahibi sertifikalı bir kişisel antrenör. Engelleri yıkmak güç ve kararlılık ister; bazen mecazi olarak, bazen de kelimenin tam anlamıyla. Mark Fleming'in durumunda, ikisi de oldu. Mark, hayatın engelleri hakkında çok şey biliyor ve stüdyosuna gelen birçok müşterisi gibi o da otizm spektrumunda.



Mark, Alabama Üniversitesi'nde egzersiz bilimi alanında lisans derecesi aldı, ardından insan performansı alanında yüksek lisansını tamamladı. Mezun olduğunda hedefi profesyonel sporcular yetiştirmekti, ancak Mark'ın amacı Özel Olimpiyatlar için gönüllü olarak çalışırken değişti. Spektrumdaki insanların çevre ve motivasyon açısından neye ihtiyaç duyduğunu bilen az sayıda spor salonu veya eğitmen vardı. Bu yüzden Mark odağını engelli bireyler için zindeliğe çevirdi ve onların ihtiyaçlarını karşılayan girişimini başlattı.?

Otizmle yaşamak, Fleming'e müşterilerinin ihtiyaçlarına benzersiz bir bakış açısıyla yaklaşmasını sağlıyor. Mark, “İşim beni gururlandırıyor, çünkü bireylerin kendilerinin ve ebeveynlerinin asla başaramayacaklarını düşündükleri şeyleri başardıklarını görüyorum. İnsanların sağlıklı olduğunu görmek harika, bu bireyler ne kadar sağlıklıysa, hayatlarını en iyi şekilde yaşama olasılıkları da o kadar artıyor." diyerek mutluluğunu dile getiriyor.