Otizmli Küçük Layla'nın Külkedisi Hikayesi ve Gerçeğe Dönüşen Hayali | #FarklıHikayeler

Son güncelleme: 2023-01-20 14:37:56

Küçük Layla'nın parkta düğün çekimi yapan gelin Olivia'yı gerçek bir prenses sanıp yanına gitmesiyle başlayan ve Disney World'e uzanan hikayesi yüreğimizi sımsıcak yaptı. ayla'nın hikayesinden çok etkilenen Olivia, prenses kıyafetleri giyerek Layla'yı ziyaret etmeye devam etti, onun hayallerini gerçekleştirmek ve en sevdiği masal prensesi Külkedisi ile tanışması için yeterli miktarda parayı toplamayı başardı. Disney World'de harika bir gün geçiren Layla, en sevdiği masal prensesi Külkedisi ile tanışmakla kalmadı onunla birlikte çok özel bir gün geçirdi.

5 yaşındaki otizmli Layla Lester, çoğu çocuk gibi prensesleri çok seviyor ve Külkedisi en sevdiği masal karakteri. Layla, bir öğleden sonra ailesi ile parkta vakit geçirirken birden en sevdiği prensesin de parkta olduğu görüyor ve hikayemiz küçük bir yanlış anlaşılmayla, tam burada başlıyor…
 

 

Layla, parkta düğün çekimi için bulunan Olivia'yı gelinliğiyle görünce onu gerçek bir prenses sanıp heyecanla yanına gidiyor. Olivia, Layla’nın tepkisini çok tatlı buluyor ve bütün gününü onunla birlikte onunla oynayarak geçiriyor.  Yanından   dansa geri dönmesi gerektiğini söyleyerek ayrılıyor fakat dostlukları burada kalmıyor, Olivia prenses gibi giyinerek Layla'yı ziyaret etmeye devam ediyor.

 

Layla'nın hikayesinden çok etkilenen Olivia onun hayallerini gerçekleştirmek için bir adım atıyor ve Layla'nın gerçek Külkedisi ile tanışması için bir kampanya başlatıyor. Kampanya internette büyük yankı uyandırıyor ve Layla'yı Disney World'e götürmek için gereken miktarda para toplanıyor.

 


Küçük bir yanlış anlaşılmayla başlayan hikayemiz Layla'nın Disney World'de hayallerinin prensesi Külkedisi ile buluşmasıyla sonlanıyor.  Küçük Layla'nın hayalleri parkta tanıştığı Olivia sayesinde gerçek oluyor. 

 

Disney World'de harika bir gün geçiren Layla, en sevdiği masal prensesi Külkedisi ile tanışmakla kalmadı onunla birlikte çok özel bir gün geçirerek hayallerini gerçekleştirdi.