Otizmli Yetişkinlerin Yaşam Koşullarını İyileştirmek için kurulan Spectrum Fusion ile tanışın!

Son güncelleme: 2023-09-29 12:44:55

Spectrum Fusion, otizm spektrumundaki yetişkinlerin yeteneklerini keşfedip, potansiyellerini açığa çıkaran ve onlara fırsatlar sağlayan bir kuruluş. Dr. Heidi Ham tarafından kurulan bu organizasyon kendini tamamen otizmli yetişkin bireylerin yaşam kalitelerini iyileştirmeye adamış. Kuruluşun en büyük hedeflerinden biri, otizmli yetişkinlere anlamlı istihdam sağlamak ve otizm spektrumundaki yetişkinlerin tüm potansiyellerini açığa çıkararak onlar için daha iyi bir dünya inşa etmektir.



Spectrum Fusion, spektrumdaki yetişkinlerin kendilerini yaratıcı bir şekilde ifade etmelerine izin veren senaryo yazımından yemek yapmaya çeşitli programlar sunarak yeteneklerini geliştirmelerine fırsat sunuyor ve amaçlarını bulmalarına yardımcı oluyor. Program, katılan her bireyle bire bir oturarak hayatlarında ne yapmak istediklerini, yeteneklerinin, becerilerinin ve tercihlerinin nerede yattığını anlayarak başlıyor. Daha sonra katılımcının kendini geliştirmek istediği sektör profesyonelleri ile bir araya gelerek bir eylem planı oluşturuyorlar.

Kurucu Dr. Heidi Ham, yetişkinlerin güçlü yanlarını ve ilgi alanlarını keşfedebilecekleri ve kendileri olma özgürlüğüne sahip oldukları bir alanın bireyin gelişimi açısından ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Spectrum Fusion, kariyer ağı ve topluluk organizasyonu yoluyla otizmli yetişkinlere yardım etmeye ve ilham olmaya devam ediyor. 


kaynak:https://spectrumfusion.org/